Forensische begeleiding richting werk 

Vanaf 1 januari 2020 biedt Uit de Steigers naast ambulante forensische begeleiding in de thuissituatie ook begeleiding in een werkomgeving. 

Door mee te werken in een bedrijf is het mogelijk werkervaring op te doen, een dagritme op te bouwen, en nieuwe collega's te leren kennen. Dit geeft meer mogelijkheden op de arbeidsmarkt en vergroot de kans op een betaalde baan.

Daarnaast biedt Uit de Steigers ook trainingen die je kunnen helpen op weg naar betaald werk. Denk hierbij aan een sociale vaardigheidstraining, VCA, veiligheid rijden met de heftruck en/of sollicitatietraining.


Forensische zorg is begeleiding die zich richt zich op jouw als volwassene en jongvolwassene die in aanraking is gekomen met politie of justitie en extra ondersteuning wenst.

De begeleiding richt zich op het voorkomen van grensoverschrijdend en delinquent gedrag door actief aan de slag te gaan met problemen op het gebied van werk, wonen, financiën en sociale relaties.

​Heb je interesse? Meld je dan aan! Aanmelding kan plaatsvinden via IFZO door jouw reclasseringswerker, maar kan ook via een jeugdbepaling of WMO.


Heb je nog vragen? Stel deze dan gerust bij contactpersoon; Eva Brouns eva@uitdesteigers.nl/ 06-39319934