Groepstrajecten

Denk je dat er meer in je zit, maar dit er niet uit komt? Blijf je telkens tegen dezelfde problemen aanlopen, of weet je niet goed wat je wilt met je leven, dan is een groepstraject wellicht geschikt voor jou.

Het wordt ook wel eens 'dagbesteding' genoemd, maar dat is volgens ons eigenlijk de verkeerde term. Zo'n traject gaat namelijk veel verder dan "overdag iets te doen hebben".

Het gaat om MAATWERK. Je leert veel nieuwe vaardigheden die passen bij de doelen die je samen met je coach vastlegd in jouw trajectplan. Elke coach heeft meerdere deelnemers onder zijn hoede. Je werkt dus ZELF & SAMEN met anderen aan je toekomst.

In onze trajecten leer je bijvoorbeeld omgaan met klanten, opdrachtgevers, collega’s en leidinggevende(n). Succeservaringen opdoen, omgaan met feedback en kritiek van bijvoorbeeld klanten of opdrachtgevers. Daarnaast doorloop je verschillende cursussen en trainingen die iedereen later nodig heeft om te kunnen werken. Werken moet je namelijk leren. 
Je krijgt maximale ruimte om samen met je coach het traject vorm te geven en stappen te maken binnen één van onze bedrijven, altijd kijken we naar jouw MOGELIJKHEDEN en UITDAGINGEN die je hierin kan aangaan.

Wij zijn ervan overtuigd dat zaken zoals relaties, vrienden, familie, school, werk en vrijetijd (leefgebieden) allemaal invloed hebben op elkaar.

Als het op school of werk niet lekker loopt heeft dit vaak ook invloed op je relatie/omgeving en andersom. Daarom geloven wij dat het belangrijk is dat we eerst samen je volledige situatie in beeld krijgen, zonder dat we daarbij direct terugvallen op allerlei dossiers uit het verleden.
Door onze ruime ervaring met deze vorm van werken en de manier waarop we het CONTACT aangaan met jou maakt dat dit traject succesvol is en als zeer prettig ervaren wordt.

Door de verschillende vormen van groepsbegeleiding, de verschillende projecten en de samenwerkingen die Uit de Steigers heeft met het bedrijfsleven, doe je veel WERKERVARING op, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van je talenten en van wat je hiermee kunt. Van meubels maken bij Meubelmakerij Steiger 2 tot het bijhouden van websites, social media of ervaren om deel te nemen aan een productieproces van een stomerij. Kortom, er is van alles mogelijk.

Je kan op de volgende plekken aan de slag:

  • Meubelmakerij Steiger 2
  • Wasserij & Stomerij Pakkie-An
  • Facilitaire bedrijf Graag Gedaan & Co
  • Marketing & Communicatiebureau UdS Connect
  • Trainingsbureau UdS Traint (VCA, BHV, sociale hygiëne, heftruck, communicatie & sollicitatietraining)