Maurice bij Polygarde
Individuele Trajecten

"De coaches van Uit de Steigers hebben me constant gestimuleerd en hebben me geleerd om te gaan met mijn agressieve reacties en emoties. Samen met het netwerk van Uit de Steigers heeft dat ervoor gezorgd dat ik nu gediplomeerd beveiliger ben."

Dreig je op verschillende gebieden vast te lopen en vind je het zelf de hoogste tijd om weer in beweging te komen, dan is een individueel traject iets voor jou. Binnen dit traject word je individueel begeleid door een professionele en ervaren begeleider (m/v). Je krijgt de maximale ruimte om je verder te ontwikkelen binnen die gebieden die je zelf hebt aangegeven.

Soms loop je vast en heb je specifieke ondersteuning nodig op één of meer van de volgende leefgebieden: relaties, vrienden, familie, school, werk en vrijetijd. We hebben ervaren dat als het in één van deze gebieden niet lekker loopt, zoals school, dit ook invloed heeft thuis of andersom. Met individuele ambulante coaching maken we patronen zichtbaar die je kan doorbreken, helpen we je op eigen benen te staan en de REGIE voor je leven te pakken.

Jij staat dus aan het roer. Je geeft zelf aan waarin je je graag wilt ontwikkelen en vervolgens kijken we samen naar je mogelijkheden en gaan we jouw ervaring uitbreiden op tot dan toe ONBEKEND TERREIN.

Spannend? Zeker. Wees gerust, dit doen we in een ongedwongen, laagdrempelige en veilige omgeving.

Onze coaches met ruime ervaring in deze vorm van werken zullen je aan het denken zetten, activeren en helpen ZELF stappen te zetten. Dat maakt dat deze individuele trajectvorm succesvol is en als prettig ervaren wordt.