Wasserij Pakkie An Wasserij Pakkie An Wasserij Pakkie An Wasserij Pakkie An Wasserij Pakkie An Wasserij Pakkie An

Hoe beginnen we een traject?

Bedankt voor je interesse en vertrouwen in een mogelijk traject bij Uit de Steigers. Wil je graag starten met een traject? Onze aanmeldingsprocedure bestaat uit drie stappen: de match, de intake en opstart.

MATCH
Past onze organisatie bij jouw (hulp)vragen? We maken eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek proberen we samen zo'n breed mogelijk beeld te krijgen van de doelen en de haalbaarheid van een mogelijk traject.

INTAKE
Indien we samen mogelijkheden zien en inschatten dat een traject binnen onze organisatie een meerwaarde heeft, plannen we een intakegesprek. In dit gesprek verzamelen we zoveel mogelijk informatie, bepalen we welke trajectvorm het beste bij je past, en maken we samen een eerste opzet voor het trajectplan.

OPSTART
Wanneer we alle informatie hebben gebundeld in het trajectplan nodigen wij je uit voor het startgesprek. In dit gesprek wordt er nog eens samen gekeken wat er precies in het trajectplan staat, of dit klopt en of iedereen erachter staat. Vervolgens wordt het trajectplan ondertekend en wordt een zorgovereenkomst opgemaakt en ondertekend. Tot slot spreken we af wanneer het project start.

Klik hier om contact op te nemen