Wasserij Pakkie An Wasserij Pakkie An Wasserij Pakkie An Wasserij Pakkie An Wasserij Pakkie An Wasserij Pakkie An

Starten met een traject?

Bedankt voor je interesse en vertrouwen in een mogelijk traject bij Uit de Steigers. We doorlopen met jou de noodzakelijke stappen bij een aanmelding.

  1. Om samen met jou te bekijken of wij de passende organisatie zijn voor jouw vragen, maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek proberen we samen zo'n breed mogelijk beeld te krijgen van de doelen en de haalbaarheid van een mogelijk traject.
  2. Indien we samen mogelijkheden zien en inschatten dat een traject binnen onze organisatie een grote meerwaarde heeft, maken we een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek verzamelen we zoveel mogelijk informatie, bepalen we welke trajectvorm het beste bij je past, en maken we samen een opzet voor het trajectplan.
  3. Wanneer we alle informatie hebben gebundeld in het trajectplan nodigen wij je uit voor het startgesprek. In dit gesprek wordt er nog eens samen gekeken wat er precies in het trajectplan staat, of dit klopt en of iedereen erachter staat. Vervolgens wordt het trajectplan ondertekend en wordt een zorgovereenkomst opgemaakt en ondertekend. Tot slot spreken we af wanneer het project start.

Klik hier om contact op te nemen